CCSPic

Tam Versiyon: buton ile delay ayarlama
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayın Admin sizin ve sitede ki emeği geçen tüm emekcileri Serdar ÇİÇEK hocayı içten tebrik ediyorum çok kısa sürede bayağı yol aldım emeğinize sağlık.
Sizden şunu rica ediyorum: 8 adet ledi istediğim süre ve sıra ile yakıyorum sorun yok ancak her değişik kombinasyonda pici tekrar proramlamam gerkiyor azalt ve arttır butonları tanımlayarak 8 veya daha fazla ledin delay sürelerini ayarlamak istediğimde ve bu süreleride bir displayde görmem için hangi pici seçmeliyim bana sadeced yol göstermenizi rica ediyorum atadığım butunlar azalt ve arttır butonları delay sürelerini ayarlamalı inanın 2 haftadır okumadığım yazı kalmadı ancak bununla ilgili hiçbirşey bulamdım şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim
istediğin pic'i kullanabilirsin
bir tane değişken ata "gecikme" olsun mesela
bu gecikme değişkenini azalt ve artır butonlarıyla ayarlayabilirsin örneğin
gecikme=100; //default olarak 100 olsun
for(;;){
if (input(azalt))
gecikme=gecikme-10;
if (input(artir))
gecikme=gecikme+10;
output_high(led);
delay_ms(gecikme);
output_low(led);
delay_ms(gecikme);
}
Teşekküler Hocam displaydede kaç saniye verildiğinide print komutuyla output_low ve output_high komutlarının altınamı yazmalıyım
Evet ama printf komutundan sonra da 100 milisaniyelik bir gecikme koy ki lcd ye sürekli bilgi gönderme
paylaşım güzel saol
Referans URL